marți, 11 martie 2014

PRIMARK - pungi de hârtie maro cu scris turcoise

http://www.iamsterdam.com/en-GB/Ndtrc/Primark%20Zaandam

Primark este în topul preferințelor mele pentru magazinele de retail. De ce? Haine frumoase, calitate medie și prețuri mici. 
L-am descoperit la Londra pentru prima dată și de atunci îl vânez în fiecare vacanță. Așa un magazin nu am mai văzut. Valuri de oameni intrau, ieșeau și cumpărau din magazinul de pe Oxford Street. Vânzoleala nu se oprește niciodată acolo, dimineață la prânz sau seara, e plin; cozi interminabile la cabine și munți de haine de toate măsurile și prețurile sunt la îndemâna oricui.
Etaje întregi pline cu haine și accesorii sunt ca un fel de rai al hainelor, cu fiecare etaj parcurs te aproprii de al 9 - lea cer al shopping-ului de modă.
Nu ai cum să ratezi magazinul de pe Oxford Street. Pe lângă faptul că este foarte mare, oameni cu pungi mari din hârtie maro și cu scris turcoise ies din magazin ca la defilare.
Iar cea mai mai mare problemă este că nu îți poți propune un buget fix pentru Primark, pentru că tot timpul îl vei depăși.

http://www.leonie-loewenherz.com/2013/02/primark-eroffnung-frankfurt-zeil_19.html

http://www.leonie-loewenherz.com/2013/02/primark-eroffnung-frankfurt-zeil_19.html


Primark este un retailer de haine irlandez care a deschis primul magazin în anul 1969 în Dublin. Au început să se extindă în Marea Britanie apoi în vestul Europei.
Astăzi retailerul activează în 9 țări, toate vestice. Pe 28 martie 2014 se deschide primul magazin Primark din Paris, în Centre Commercial O'Parinor.

De puțin timp, s-a lansat o platformă online numită „Primania”- dedicată celor care poartă haine Primark și vor să încarce imagini cu ținutele pe care le construiesc cu buget redus.

În curând ajung la Amsterdam și abia aștept să fac cumpărături la Primark

http://www.iamsterdam.com/en-GB/Ndtrc/Primark%20Zaandam

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu